Hakuna Matata

2009-04-21
09:55:45

Tisdag /S
Hej på er!
Idag är en sån där fruktansvärt grå dag, både vädermässigt men äve planmässigt då jag bara ska göra tråkiga saker idag som att plugga och träna... that´s it! Men det är väl ofrånkomligt att man har sådana dagar ibland...Förhoppningsvis orkar jag genomföra mina tråkiga planer också, för någon träning blev det aldrig i söndags och nu när vi är inne på kursens fjärde vecka så börjar det verkligen bli dags att komma igång med plugget...!!! Kanske, kanske så är jag duktig och bakar bröd idag också då det vi har snart är slut och plånboken tom...
Jag känner mig dock inte helt 100% på topp, både jag och T var lite smått tömda på energi igår, vet inte om det beror på att vi är vana våra slöa dagar som vi haft under lovet eller om det är en förkylning eller något annat trist på G.

De senaste dagarna har jag gått och vänta på att min deklaration ska komma så idag gick jag igenom in på Skatteverkets hemsida för att se om jag hittade någon information där och då såg jag att jag inte får några papper om jag inte tjänat mer än 17 342kr så jag kollade i mina papper och ser då att jag bara tjänade 15 592kr i somras så jag kommer alltså inte få deklarera i år... känns jättekonstigt, antar att de höjt den gränsen lite + att jag nog tjänade sämre denna sommar än jag gjort tidigare, men hur som helst så kan jag sluta vänta på de där papprena!

Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: