Hakuna Matata

2009-04-21
15:01:49

Puh! /S
Nu har jag gjort det som stod på min lista idag vilket var att plugga, träna och ringa Kvinnohälsan.
Plugget har gått helt okej, boken jag satte som mål idag har jag läst ut redan så jag ska nog börja i en annan senare i eftermiddag så ligger jag liiiite före min planering.
Träningen är precis avklarad, det blev en joggingrunda på 3 km med lite kortare gångpauser då det gick riktigt tungt, tror det beror på att jag sprang lite fortare än vanligt, det var ju någon vecka sen jag sprang och man glömmer fort vilket som är ens tempo känner jag... Väl hemma tänkte jag inviga mina nya hantlar som jag nu har hängt på 3 kg på men det var på tok för tungt så jag la ner den träningen ganska snart... får nog plocka av lite till nästa gång :p
Kvinnohälsan har jag också hunnit prata med och boka tid till, jag är alltid lite seg av mig men vill jag slippa gå på arbetstid så gällde det ju att fixa en tid innan jag börjar jobba vilket är om ganska exakt en månad. Men nu har jag alltså fixat en tid så det är bara att knalla dit och få ett nytt recept på minipiller. Såg dock att man kan förnya sina recept på internet i fortsättningen bara jag gick dit nu så det låter ju kanon, bra mycket smidigare då besöken alltid följer samma mönster med samma frågor och samma svar, och så får man lämna dem 2 minuter senare.... bara krångligt! Mycket smidigare med internet :)

Nästa grej som jag tänkte ta tag i idag är att gå och lämna cellprov.... jag har fortfarande inte gjort det men idag hade de drop in mellan kl 15-18.30 så jag tänkte göra ett försök att ta bilen och försöka hitta dit... det är ju dömt att misslyckas på för hand med mitt usla lokalsinne men jag kan ju knappast vänta på att T ska komma hem och agera GPS åt mig för då är det redan stängt. Nu ska jag hoppa ur mina stinkande svettkläder och in i duschen, ha en fortsatt skön dag!

PS. Mitt fula öga ser mycket bättre ut idag, kanske, kanske kommer det se normalt ut imorgon när jag ska träffa mina blivande arbetskamrater....DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: