Hakuna Matata

2009-04-19
16:12:58

hello /S
Hej på er!
Hoppas ni har en skön söndag!
Jag och T har pysslat lite smått hela dagen. Vid halv elva lyckades vi komma iväg med bilen, vi började med att åka ut och kolla var min blivande arbetsplats ligger. Det kändes som att det gick hyfsat lätt att hitta dit så jag ska nog lyckas komma dit innan halv 2 på onsdag då jag ska dit och hälsa på. Att köra i Linkan kändes lite nervöst men det gick ganska bra, anledningen till att jag säger ganska är att det inte gick fullt lika bra när vi skulle till Tornby och jag inte riktigt visste var jag skulle och var nära att köra ihop med en annan bil i rondellen. Men som tur var gick det bra, får helt enkelt se till att ta det lite lugnare i fortsättningen. 
Väl ute i Tornby började vi med att handla på Plantagen där vi köpte lite planteringsjord, blomfrön och perenner, därefter handlades lite trädgårdsgrejer på Biltema innan vi slutligen handlade lite mat på ICA maxi. När vi kom hem blev det lite mellanmål innan jag började pyssla på vår uteplats och T satte igång med plugget. Jag höll på i nästan två timmar tror jag på uteplatsen med att bredda rabatten, fylla på med jord, rensa, så och plantera perennerna, vattna och rensa mellan plattorna. Det tråkiga är ju att det inte syns så där jättestor skillnad, men förhoppningen är ju att det ska bli en större skillnad lite längre fram när blommorna som jag sått kommer upp. Jag tror inte att vi kommer sitta där ute så mycket men nu syns det väl i alla fall att någon bor här förhoppningsvis.

Just nu har vi försökt laga punkteringen på min cykel, vi hittade ett hål till slut på slangen så nu återstår det väl att se om det var det enda hålet och saken är fixad eller om det finns fler hål som ska lagas. Nu ska jag byta om och ge mig ut på en joggingrunda, gäller ju att köra igång direkt nu när man är tillbaka så man inte kommer ifrån det. Jag har även packat upp mina nya fina hantlar som jag fick i födelsedagspresent av T, så nu är de redo att användas :)

Hur som helst, jag hoppas ni har haft en härlig helg och att ni får en fortsatt skön söndag :) 

Kommentar:
#1: Lillawii

hej hej, vem är detta då? (:

2009-04-20 @ 08:15:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: