Hakuna Matata

2009-04-12
17:24:53

För det är ingen vanlig dag... /S
...för det är min födelsedag!!!

Japp! Idag blir lilla jag 23 år gammal! Jag har haft en jättemysig födelsedag. Natten spenderades i sommarstugan efter gårdagens påskfirande. När vi gick upp efter en timmas mys och slappande i sängen så stod frukostbordet dukat och jag hurrades och fick lyssna till skönsång innan paketen plockades fram av svärföräldrarna. Av dem fick jag ett första-hjälpenkit till bilen som jag önskat mig och av Ts pappa fick jag nog den bästa presenten av alla som var en akvarellmålning av mormors hus... den är så fin, kul med en sådan bild då det är min morfars föräldrahem.
Av T fick jag hantlar där man kan öka vikten från 2-4 kg vilket är helt perfekt, så nu när jag kommer tillbaka till Linköping får jag köra igång på allvar med träningen!

I övrigt så har vi promenerat i solen, lunchat i solen och fikat i solen.... helt enkelt tagit till vara på den fina dagen. Nu är jag och T hemma hos mamma och pappa där jag spolat rent bilen och gummimattorna i bilen. Om en stund kommer syster och fikar och ikväll blir det biofilmen Män som hatar kvinnor med Ts kompis D. Det lutar också åt att jag kommer stanna i Karlstad resten av veckan och istället ta bilen tillbaka med Tobias i slutet på veckan :)

Hoppas alla haft en skön påskhelg!!

Puss på er....!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: