Hakuna Matata

2008-09-30
20:58:50

Vill ha! /S
PJÄTTERYD Tavla
Jag måste säga att jag älskar den här tavlan ifrån IKEA. Jag tycket den är så mysig och fin i färgerna och jag tror den skulle passa perfekt ovanför sängen i vårt sovrum. Men trots att den är ifrån IKEA så är den kanske inte vad jag skulle säga billig(699kr), i alla fall inte för mig som student :(
Men önska kostar inget som min söta kusin berättade för mig!
Tavlan här nedanför(599kr) älskar jag också, den går ju i samma stil som den övre. Så om någon känner att de har mer pengar än de kan göra av med så vet ni vad ni kan lägga dem på.... MIG!



Kommentar:

Svar till Linda: Jag kan faktiskt inte hålla med dig om skolmaten. Just dessa rätter jag har med i mitt inlägg tillhör väl inte de bästa lunchrätterna. Men bortsett från dem, så tycker jag att vi har bra skolmat, åtminstone på min skola. Maten smakar bra och ser aptitlig ut. Dagligen får vi även en fin salladsbuffé och knäckebröd. Ibland serveras även någon frukt efter maten. På skolan har vi ökat idrottstimmarna i skolåren 3-6 från 60 minuter till 120 minuter per vecka. Två gånger per år ger vi oss även ut på 6 km lång vandring i kuperad mark i skogen. Sedan skulle man kunna profilera sig ännu mer inom kost & hälsa. Alltför många barn sitter bara framför datorn och TVn, när de kommer hem från skolan.

2008-09-30 @ 21:52:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: