Hakuna Matata

2008-09-22
21:13:45

Jogging och TV /S
Joggingrundan idag gick bra men jag var seg i benen efter att ha cyklat fram och tillbaka till praktiken, så trött i benen men inte så totalt slut som jag brukar känna mig så det känns ju skönt :)
När jag var hemma i helgen så fick jag en sån vindjacka jag suktat efter av mamma som hon köpt på rean men som var för stor för henne, och idag provade jag den för första gången. Precis som jag trodde så var min nya tröja i kombination med den nya vindjackan helt perfekt att springa i! Nu har jag i alla fall avklarat veckans första joggingrunda, förhoppningsvis når jag målet att springa tre gånger denna veckan men jag är nöjd om jag orkar ta mig ut två gånger då jag ändå cyklar över en mil om dagen och är slut efter en dag på praktiken.

Just nu sitter jag och tittar på säsongspremiären av toppform där man på 12-veckor ska försöka få en niondeklass i "toppform", man vill bevisa att fysisk aktivitet förbättrar elevernas skolresultat. Så det kan vara intressant att se på det både för att kanske få träningstips och sen är det självklart intressant att se det i rollen som näst intill färdig lärare!

Nu ska jag titta en stund till på TV och sen är det dags för lilla mig att nanna då jag tror att jag börjar redan klockan 7 imorgon :(

Kommentar:
#1: Therese

Du vill sponsra till 1 paket vita-meal á 185 kr ?

Och hjälpa de svältande barnen i Malavi?

Ett barn skulle nog bli väldigt tacksam

2008-09-23 @ 11:27:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: