Hakuna Matata

2008-09-14
21:44:37

Söndag kväll /S

Hej mina vänner!
Så har helgen nått sitt slut... Tack vare vår lilla cykelutflykt så känns det i alla fall som att jag har gjort något vettigt idag. Väl hemma tog jag äntligen årets första bad och det var helt underbart skönt. Jag använde mitt nya badskum, lite väl mycket kanske då det blev en hel del skum... Sen plockade jag fram en skön skiva som denna gång fick bli Katie Mehluas platta Piece by piece och hämtade bergsprängaren i köket.
En timma senare var jag totalt avslappnad och mina fingertoppar hade förvandlats till russin.. men det var det värt!

Under kvällen bakades det en blåbärspaj precis som jag lovat, tyvärr blev den lite kladdig men det var inget fel på smaken i alla fall! Just nu ligger CASALL MOT CYKEL 270BSjag och tittar på filmen På spaning med Bridget Jones som jag måste erkänna är en av mina favoritfilmer, den är så fruktansvärt charmig!
Utöver det så kliar det i fingrarna... jag vill ju jättegärna ha en motionscykel nu inför den kommande kyliga årstidern, att Stadium har en modell som låter helt okej, och om man köper den via webben nu så kostar den 999kr istället för 1999kr. Men det får vänta... kanske kan man övertala mor och far till en lite tidig julklapp... eller snarare väldigt tidig...!

Imorgon bitti ska jag i alla fall inviga dagens inköp! Jag hoppas min nya träningströja är precis så bra som jag förväntar mig! Lovar att ge den en liten recension :)

Hoppas ni har haft en bra helg!

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: