Hakuna Matata

2008-09-16
11:50:16

Tisdag /S
Hej på er!

Idag var min "lediga" dag för att förbereda mig inför morgondagens seminarium.  Kl 13 ska jag dock vara på universitetet fär jag och M ska diskutera igenom vårt ex-arbete inför handledningsträffen vi har kl 15.
Som vanligt när jag ska iväg vid lunch så får jag 0 gjort i pluggväg, så jag är glad att jag orkade ta mig igenom boken igår och därmed inte har alls lika mycket att göra idag. Stressen har dock inte lagt sig ännu och tyvärr tror jag inte att den kommer att göra det förrän tentan är gjord. Det är så mycket som ska läsas och med motivationen i botten så har jag inte orkat hänga med i tempot och ligger nu ganska så långt efter. Det är inte omöjligt att hinna ikapp men det kommer att bli tufft eftersom jag kommer att få läsa en hel del under VFU-veckorna. Så kanske är det bra att vi delade upp ansvarsveckor så jag kan passa på att läsa de två första veckorna.
Det kanske inte är så smart att åka hem till karlstad denna tors- sön men jag tror att det kan hjälpa mig att komma igång.

Helgen därefter kommer ju D och hälsar på hela helgen men jag kommer nog få plugga lite då och lämna honom i Ts händer en del.

Nu är det dags att käka lunch, vi hörs i eftermiddag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: