Hakuna Matata

2008-09-08
20:35:57

Stillasittande förmiddag/Aktiv eftermiddag /S
Ja som jag berättade tidigare så blev det ju inte så mycket gjort under förmiddagen i väntan på reparatören men under eftermiddagen kom jag igång! Först blev det jogging, sen direkt hem för lite situps och armhävningar. Efter duschen hann jag sitta still och ta det lugnt i 15 minuter innan jag var tvungen att cykla iväg för att vara barnvakt. Väl framme hos familjen så frågade de om jag kunde gå ut med deras hund innan jag tog barnen. Så då blev det en 20 min lång skogspromenad. Sen försvann föräldrarna på föräldramöte medan jag och barnen tittade på Bolibompa och läste en bok innan föräldrarna återvända och jag hoppade på cykeln för att komma hem till ett färdigdukat middagsbord :)

Jag ser faktiskt fram emot att få komma tillbaka till familjen då jag fick veta att de ska hämta hem en liten golden retrivervalp på fredag. Tycker i och för sig inte att det kanske är så smart då den andra hunden är knappt 2 år och ganska odresserad - men det ska ändå bli kul att se den lilla godingen :)

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt TVn medan T ska skriva klart sin hemtenta som ska lämnas in imorgon. Imorgon ringer klockan redan kl 9 för att vi ska hinna laga en massa mat innan T ska till skolan kl 13 och jag måste börja plugga.

I förrgår ringde förresten kompisen D till T och frågade om han fick komma och hälsa på. Jag och T tycker alltid att det är lika kul med besök så han var verkligen välkommen. Så fredagen v.39 kommer han hit :)
Vi får väl se när vi får ett liknande samtal nästa gång från någon annan  (ja det var en pik!), jag vet i alla fall att Ts föräldrar har pratat på att komma ner också under hösten :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: