Hakuna Matata

2008-09-21
13:38:31

Söndag /S
Då har dagen för hemresan redan kommit! Jag har hunnit att träffa alla jag ville träffa men som vanligt önskar man att man hade haft en extra dag...
Torsdagen spenderades här hemma då vi kom ganska så sent på eftermiddagen, lite prat med mamma medan T och pappa kollade på någon film. Fredagen åkte jag och T till Ikea och köpte födelsedagspresenter till hans syster, det är viserligen 1,5 månad kvar tills hennes födelsedag men då det var lite större grejer så vill vi inte släpa med det på tåget ifrån linköping. Så nu är det avklarat, nästa present är mammas och Ts mamma som fyller jämnt... några förslag?

På dagen kom mina söta syskonbarn och systrar  så vi umgicks med dem en stund innan vi lånade mammas och pappas bil och åkte ut till Ts sommarstuga för att äta middag med hans familj. Där blev det enkväll med god mat och mycket prat om allt och inget. Lördagen lämade jag familjen T ganska tidigt och åkte hemåt, det blev lite shopping med mamma innan det var dags för bion Mamma Mia tillsammans med mamma, farmor, L och min ena syster.

Bion var skitbra! Älskade verkligen filmen och den får nog bli en del av min egen privata filmsamling, dåå man bara blev så glad av den. När bion var slut vid halv 9 följde jag med L hem för att se hur hennes hem såg ut mitt i renoveringen, vilket var lite smått kaotiskt, tycker riktigt synd om dem som tvingas bo i eländet. Vi gick sen hem till Ls mamma och spenderade kvällen där.

Idag är jag barnvakt en stund åt mina syskonbarn, och sen blir det lite käk innan det är dags att hoppa på tåget... Nu har jag inte tid med er mer....See ya!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: