Hakuna Matata

2008-09-27
17:36:38

Our day so far... /S
Det blev ungefär som jag trodde idag med mycket TV-tittande. Vi tog oss dock ut på en långrpromenad då vi gick till Gamla Linköping och tillbaka för att handla lite godis vilket blir en sträcka på totalt ca 6 km. Väl hemma började grabbarna kolla på någon film och jag tittade på dubbelavsnittet av Grey´s anatomy :)

Jag är glad då det verkar som att killarna har lagt ner planerna på en utekväll - jag har verkligen ingen som helst lust att gå ut ikväll! Jag håller istället tummarna för en repris av kvällen igår, det känns ganska lagom efter en praktikvecka, speciellt då det är den första veckan innan man kommit in i den dygnsrytmen och tempot.

Imorgon är det söndag och jag måste säga att jag känner en viss press över att inte ha kommit iväg på någon joggingrunda sedan i måndags! Jag ska dock försöka ta mig iväg imorgon bitti då både D och T ändå sover nästan en timma längre än vad jag orkar göra. Mitt mål är ju att springa 3 dagar i veckan men som jag nämnt tidigare så är jag nöjd om jag bara tar mig ut två gånger under praktikveckorna - dels för att man är hemma så sent men framför allt för att jag under de veckorna cyklar över en mil om dagen vilket jag tycker är träning så det räcker.

Nu ska jag ta och börja med kvällens middag, det blir nästan lika god mat som igår då jag ska göra tacopaj :)
Senare ikväll blir det väl någon film, vi får se om det blir en ny film eller om vi kanskte tar och tittar på Braveheart som visas ikväll kl 21 på 6:an. Tycker filmen är riktigt bra men den är lite jobbigt lång då den håller på ända till 00.35!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: