Hakuna Matata

2008-09-10
11:31:10

Onsdag /S
God morgon mina vänner!
Nu känns det som att hösten är här på riktigt... imorse vid halv 10 när jag skulle ut och jogga så var det bara 10 grader och duggade lite smått, och när jag ställde cykeln utanför huset efter joggingen så låg det en lövhög under trädet - typiska hösttecken enligt mig.
Även om jag älskar sommaren så tycker jag ändå att hösten är riktigt mysig... dels så får man de mörka kvällarna när man får en riktig anledning till att krypa ihop i soffan med en filt och tända små ljus i varje hörn, sen när löven ändrar färg, och att luften blir så klar och fräsch på något vis.

Hur som helst... dagens jogging är avklarad och jag känner mig förberedd inför seminariet som börjar klockan 13. Så nu känner jag mig lite rastlös, vet inte vad jag ska hitta på tills det är dags att ge sig iväg. Jag börjar bli lite smått stressad över min hemtenta... det är flera veckor kvar då jag inte har den förrän efter min praktik men dels så har jag en del litteratur kvar att läsa, sen tycker jag att min tutor som också är examinator är ganska så hård, sen får man inte komplettera utan blir man underkänd så är det omtenta som gäller... och att ha en omtenta hängande efter sig när det är den sista kursen på ens utbildning så känns det inte som en särskilt rolig tanke. Men nu går jag händelserna i förväg... det gäller ju bara att göra sitt bästa - mer än så kan ingen kräva!

Hoppas ni får en skön onsdag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: