Hakuna Matata

2008-09-22
15:36:29

Hej mitt namn är kn*llhora! /S
Fy fasen va jag är trött... den här första dagen på långa praktiken gjorde mig bara så less, redan efter första lektionen hade jag hunnit bli kallad jävla knullhora 5 gånger, och blivit ombedd att sticka tre gånger. Dagen fortsatte med ett utbrott från en elev som började slänga stolar och med hans kamrater som hånskrattar åt honom - att se så många 8-åringar vara så hånfulla fick mig nästan att må illa.
Nu är jag i alla fall äntligen hemma och jag är så jäkla trött då jag somnade väldigt sent igår. Ikväll ska jag dock se till att peta i mig Valerina Natt innan jag går och lägger mig.

Idag när jag pratade M som jag gör praktiken med så pratade vi om den förskolespecialisering som vi båda tänkt läsa i höst. Hon berättade att hennes kompis som läst samma specialisering berättat att man under det halvåret har 7 veckors praktik i sträck!!!! Låter helt underbart bra... hoppas bara att det är samma sak som gäller även för vårens kurs :)

Just nu sitter jag och tittar på TV och försöker samla energi till att först gå och handla så att jag kan laga mat sen, och dels för att ge mig ut på en joggingtur. Jag har egentligen ingen större lust för jogging men då det här är en av de dagar då jag slutar tidigt så är det lika bra att passa på.

Under mina bloggbesök har jag sett flera som varit inne på denna sida och "gjort" barn, så jag kunde inte låta bli utan gjorde det samma och så här skulle alltså mina och Tobias barn se ut enligt dem.


           

Riktigt söta om jag får säga det själv!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: