Hakuna Matata

2008-09-29
16:13:13

Ännu en tuff dag.. /S
Måndag och en ny vecka har inletts. Idag var M sjuk och jag fick ta hand om klassen på egen hand idag, något som gick fint till att börja med som gick sämre och sämre ju längre in på dagen vi kom. Det hela slutade med att min mentor tvingade eleverna att be mig om ursäkt innan de gick hem.
Själv kände jag mig ganska usel då klassen var vild ännu en dag under mitt/vårt ansvar vilket självklart kändes som ett misslyckande. Det kändes dock mycket bättre då min mentor sen berättade att hon tyckte jag hade varit toppenduktig idag och verkligen visat att jag har vad som krävs. Hon sa att denna klass tyvärr testade alla främligar extremt mycket så jag skulle inte ta åt mig för mycket.
Känslan av att ha misslyckats lade sig lite efter det samtalet men det känns ändå inte bra då jag kännt mig som en gaphals idag som skrikit åt hela klassen eller enskilda elever - det är inte en sån lärare jag vill vara, men idag kändes det som att det var det som krävdes.
Hur som helst så är det en ny dag imorgon och då är det skoljogg som gäller under förmiddagen så jag hoppas det blir fint väder eftersom jag ska springa med barnen eller stå vid mållinjen - blir i alla fall en lång stund utomhus och därefter har jag återigen hand om klassen då M skulle vara hem imorn också.

Nu ska jag sätta mig och titta på Brothers & sisters som äntligen hade premiär igår med Desperate Housewives :))

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: