Hakuna Matata

2008-10-15
16:19:00

Two days left... /S
Nu har man klarat av mer än halva veckan och därmed har vi bara två dagar kvar av vår slutpraktik. Den är dagen gick ganska bra, den gick riktigt bra med "min" klass, men under det engelska språkvalet med 6:orna så var det rätt stökigt.
Imorgon ska vi ta med eleverna och spendera hela dagen i skogen, jag hoppas på att vi slipper regn, och efter vad jag hört och sett så verkar det som att vi kommer få slippa det.
Därmed så har jag egentligen gjort vad jag kunnat för att visa vad jag kan då utvärdering är direkt på fredag morgon... jag måste erkänna att jag är lite nervös, jag tänkte att jag skulle ägna mig åt bedömningsblanketten imorgon eftermiddag så jag har några bra svar om hon undrar eller ifrågasätter något.

Men sen är det alltså över för den här gången... då gäller det att vila hela helgen så att man är laddad för hemtentan som delas ut på tisdagen.

Nu ska jag gå till affären för att inhandla något passande att ta med till skogen imorgon. Sen ska jag faktiskt vara en latmask och köpa en färdig paj till middag idag :op

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: