Hakuna Matata

2008-10-22
19:01:59

The danger of... /S
....taking a break!

Ja, faran med att ta en paus är i alla fall för min del att det kan vara svårt att hitta motivationen sen när det är dags att börja igen. Just nu är jag så less på den här uppgiften och vill bara lägga ner arbetet, det är som att jag har en liten djävul på ena axeln och en ängel på den andra. Djävulen kommer hela tiden med argument om varför jag kan tillåta mig själv att lägga ner tentaskrivandet för dagen medan ängeln försöker peppa mig och säga att det är ju så lite kvar och det är skönt att börja på den andra uppgiften imorgon och kunna lägga den här uppgiften bakom mig till fredag.

Jag vill verkligen bli färdig med den här uppgiften idag men attans va det går segt nu. Det svåra nu är att komma på hur jag ska få in de sista två referenserna, och det jobbiga är att båda texterna är på engelska och jag har inte läst någon av dem tidigare (jag vet, dumma jag!) så jag har ingen större koll på om det är något jag kan använda och trycka in någonstans eller ej.

Vi får väl se var det hela slutar... om jag ger upp för dagen eller om jag lyckas bli färdig idag trots allt!


Update: Nu har jag lyckats få med alla referenser men jag är långt ifrån nöjd med texten men den får ligga och vila tills imorgon eftermiddag eller fredag. Alltid lättare att se alla brister i en text om man låtit den ligga ett tag.
Nu ska jag gå och köpa något gott och sen ska jag ha en skön TV-kväll och glömma allt som har med den här jäkla tentan att göra!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: