Hakuna Matata

2008-10-23
20:43:38

Tentor suger /L
Fy fan för tentor.
Idag hade vi salstenta mellan 8.15-11.15 i matematik. Det sket sig totalt.
Grejen var inte det att jag inte kunde men jag hann verkligen inte svara på alla frågor. Därför känns det så jävla surt. Efteråt skulle vi gruppvis sitta och gemensamt komma fram till svaren på tentan, med andra ord märkte man snabbt hur det gått för en. Jag ville bara gråta när jag satt där och insåg alla fel jag gjort och vad jävla tråkigt det var att jag inte hunnit svara på allt! Jag räknade med att jag lyckades skrapa ihop 22,5 poäng om jag är snäll mot mig själv, tyvärr är 25 gränsen för Godkänt så jag kommer med största sannolikhet behöva göra omtenta. Jävla skit.
Nu är självförtroendet på bott och jag är så less på allt IGEN. Nu är jag "ledig" fram till torsdag då jag har tenta nummer 2. Nu blir det plugga för jag vill inte ha en till omtenta liggandes. Hur ska jag palla med delkurs två som börjar om en vecka? Jag är ju kvar i denna........!!!! Åh... vart är min bäste vän när jag behöver henne =///

Love.

Kommentar:
#1: Sandra

She is coming soon :)

För att se positivt på det hela så lär du ju om du får en omtenta ha mattekunskaperna ordentligt färskt i minnet när du sedan är färdig lärare och du kan lära mig massor :)

2008-10-23 @ 22:19:07
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: