Hakuna Matata

2008-10-12
11:33:02

Söndag /S
God morgon på er!
Sovit gott?
Själv har jag sovit som en ängel och jag känner mig faktiskt ganska pigg så förhoppningvis går det åt rätt håll med den här lilla förkylningen :)
Idag har vi tvättid och jag har ingen som helst lust till att tvätta, särskilt inte när man ser mastodonttvätthögen som jag på egen hand ska ta hand om eftersom T gett sig iväg för att tentaplugga. I övrigt idag så SKA jag äntligen ta tag i lite städning här hemma. Jag får se om jag orkar släpa fram dammsugaren men jag ska i alla fall plocka undan allt småplock som ligger framme överallt.

Imorgon är det tillbaka till praktiken som gäller, det kändes helt okej fram tills dess att jag mindes hur otroligt lång morgondagen är då det är föräldramöte på kvällen vilket innebär att jag kommer vara där mellan 7.45 - 20.00! Min fundering just nu är om man ska cykla imorgon eller åka buss, att cykla dit är ju inga problem men frågan är om det är så kul att cykla själv hem med tanke på att man får cykla en ganska lång bit genom skogen...Men det får bli cykel i alla fall! Jag kollade precis busstiderna, och om jag åker buss tvingas jag att ta bussen som går 6.40 imorgon, alltså en hel timma innan jag ska vara framme och det är det inte värt! Kanske kan få T att komma och möta mig, men det är väl kanske inte så troligt eftersom han har tenta dagen efter.

Hur som helst, dags att börja sortera det där tvättberget så att jag är redo när klockan slår 12, vi ses!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: