Hakuna Matata

2008-10-09
14:37:53

relaxa?`/S
Jag har inte energin för att undervisa ansvara och befinna mig i samma rum som en grupp elever men jag har samtidigt lite för mycket energi för att bara ligga i sängen... Jag antar att jag efter 2,5 vecka på praktik nu har kommit in i vanan att faktiskt ha fullt upp under dagarna för nu har jag verkligen svårt att slappna av och bara vila.
Jag har vilat idag men jag har också gjort lite praktiskt arbete som att bränna ut alla kort som jag har haft liggandes på datorn. T ska testa att installera om min dator  och se om felet med ljudet då kanske försvinner, men innan han kan göra det måste jag ju se till att spara allt jag vill ha kvar någonstans. Så nu har jag sparat alla kort, då är det bara en massa word-dokument och musik kvar. Jag får väl se om jag orkar ta tag i det idag eller om det får vänta...

Jag ska nog ta och ge mig ut snart och lufta mig lite, man blir ju ännu segare av att sitta instängd en hel dag, så ett varv runt huset får det i alla fall bli.

T kom hem tidigt idag, tydligen var hans energinivå i botten och han hade ont i huvudet, så kanske har jag smittat honom med vad det nu är jag har?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: