Hakuna Matata

2008-10-04
23:43:24

Our night! /S
Vi lyckades med en myskväll, helt rofylld blev den dock inte då T hade lite svårt att sitta still då han knappt rört på sig idag. Sen var ju filmen rätt seg så koncentrationen var väl kanske inte på topp.
Både mat och choklad smakade i alla fall ljuvligt gott, och även om T har haft svårt att sitta still så har den här kvällen varit precis vad jag längtat efter i två veckor. En skön hemmakväll med min älskling där jag trivs allra bäst :)

Efter att ha sett Ls bilder från hennes fräscha badrum och kök så kan jag ju inte bli annat än avundsjuk. Mitt eget kök är väl ändå hyfsat tack vare att vi också investerade i en ny köksgrupp och i lite fräscha tavlor, men vårt badrum är allt annat än roligt med sin RÖDA golvmatta och aprikos- (?)färgade väggar. Vi har nu bott här i ganska så precis ett år men jag har ännu inte blivit vän med badrummet.
Nej... jag gillar vår lägenhets planlösning och de möbler vi nu har men nästa gång vi flyttar vill jag inte på markplan och jag vill ha en balkong OCH ett fräscht badrum, behöver inte vara jättefint men jag vill i alla fall ha neutrala färger - och dit anser inte jag att rött och aprikosfärgat hör!

Nu har T startat film nr 2, någon maffiafilm... vi får väl se hur länge jag orkar titta :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: