Hakuna Matata

2008-10-11
18:13:35

My day /S

Idag tog jag mig ner på stan en runda, något som visade sig vara ett misstag då jag blev alldeles svettig, min näsa började rinna som attan och jag nyste konstant. Jag höll dock ut i ca 1,5 timma en innan jag hoppade på bussen hem. Under den tiden upptäckte jag att man öppnat ännu en Gina Tricot butik som till min stora förtjusning var riktigt stor - på grund av att jag inte mådde så bra så orkade jag dock inte så mycket mer än att gå ett varv och sedan gå ut igen.

Jag lyckades prova några skinnstövlar inne på Kalle P skor, det som var syftet med min lilla utflykt, men återigen så orkade jag inte riktigt bry mig och prova ordentligt så det hjälpte mig inte direkt i sökandet på ett par fina stövlar.
Det enda jag lyckades få med mig hem var ett nytt fotoalbum och albumblad till detta, så nu finns det inget som hindrar mig från att börja sätta in korten i album.

Linda har ju visat sin goda middag ifrån gårdagen, tyvärr har jag redan ätit upp min så jag kan inte visa er. Men för er som inte har en kock till sambo så kan jag även rekommendera den simpla middag jag åt! Jag köpte en liten ask med potatissallad, en liten grillad kycklingfilé och gjorde sen i ordning en sallad med gurka, majs och isbergssallad som jag fyllde upp halva tallriken med. Jag kan tala om att det var oerhört gott och framför allt simpelt som lämnade efter sig minsta möjliga gällande disken. Som sagt, när man ska laga mat till sig själv en helgdag så blir det sällan något hemmalagar :op

Älsklingen har varit hemma cirka en kvart idag innan han gav sig iväg igen för en fotbollskväll med grabbarna. Själv tänkte jag ladda DVDn med Jane Austen  och plocka fram min skål med kärnfria vindruvor för att kurera min förkylning.

Imorgon kanske kusinen dyker upp på fika, jag vet att han är i stan denna helg för att hälsa på en kompis och jag skickade honom en inbjudan för fika på sms så vi får väl se om han hör av sig. I övrigt har jag sådana tråkiga saker som att tvätta inplanerat :op

Have a nice evening!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: