Hakuna Matata

2008-10-12
15:22:10

Hello /S
Nu har jag hållt på och plockat i lägenheten i säkert två timmar men tyvärr märks det inte riktigt när man ser sig omkring. Jag har försökt att möblera om lite i bokhyllor och så men en del av mina idéer funkade inte riktigt så jag fick ställa tillbaka det som det stod från början. Jag hr fortfarande inte plockat fram dammsugaren men jag tror att jag ska ta och göra det så man har det gjort.

T är på uni och tentapluggar med sina kompisar, så jag är övergiven även idag. Idag har jag ju dock som sagt lite att sysselsätta mig med men inget av det kan klassas som roligt precis.... nu ska jag snart ge mig iväg till affären och handla lite så att jag kan göra det jag tänkt till middag, och det jag tänkt till middag är faktiskt wokat. Det är superlängesen vi gjorde det och eftersom T lovat att ta all disk ikväll så behöver jag inte tänka på det heller :)

Vad ska ni äta för gott idag? Behöver lite inspiration till vad jag ska hitta på att käka resten av veckan när jag är övergiven. T åker nämligen hem till Karlstad på tisdag och kommer inte hem förrän onsdagen veckan därefter...  Samma vecka så åker jag till Karlstad och kommer vara där i nästan 2 veckor så vi kommer bara ses två dagar på 3 veckor! Men det är väl bra att man får chansen att sakna varandra ibland också...

Nu var det som sagt Konsum som gällde :)

Kommentarer:
#1: Sandra

Fick en sån lysande idé när jag skrev mitt inlägg nyss... vad sägs om att du kommer och hälsa på mig till helgen(v.42) när T är i Karlstad. Kan ha en tjejhelg (billig sådan). Om du vill kan du ta med din mor. Tänkte att det kan passa innan man måste lägga pengar på julklappar och sånt :)

2008-10-12 @ 15:24:47
#2: Linda

Mysig blogg,kul att du spanade in mina hundar=)

spana in min nya tävling i bloggen

ha en trevlig kväll=)

2008-10-12 @ 19:04:37
#3: Anonym

Vilken fin blogg du har. Må gott.

2008-10-12 @ 19:17:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: