Hakuna Matata

2008-10-02
21:58:09

Helg, helg och helg! /S
Hej på er!
Vad gör ni?
Själv har jag spenderat min kväll i soffan, och den senaste halvtimman har jag lyssnat på en massa ABBA-låtar. Jag måste erkänna att jag längtar efter att filmen Mamma Mia! ska släppas på DVD, jag älskade verkligen filmen. Det var en äkta må-bra-film och kommer definitivt bli en del av min filmsamling och få komma fram under långtråkiga kvällar när jag är övergiven - ett bra alternativ till mina Austen-filmer :)

Imorgon är det äntligen fredag och helg, det ska bli så underbart skönt! Tyvärr kommer det bli en hel del plugg både för min och Ts del men det ska bli så skönt att få vara själv med honom. Det är vi ju varje dag men det blir inte att man gör något av vardagskvällarna, men att få vakna och ligga kvar i sängen på morgonen tillsammans, och att få äta gemensam frukost och bara umgås - vi! Förra helgen hade vi ju besök hela helgen, och helgen innan dess var vi hemma i karlstad.

Men nu är det i alla fall dags att nanna... jag håller tummarna för att jag får en skön fredag med lika lugna elever som jag hade idag och på att jag slipper cykla i regnet!


Så bra film med så många bra låtar!!

Sov gott, natti natt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: