Hakuna Matata

2008-10-21
15:42:51

En lugnare S /S

Jag tänkte att jag skulle bidra med ett inlägg där jag inte håller på att bli totalt galen på grund av min tentan. Tentan verkar inte vara direkt enkel, och det beror framför allt på att man måste få in ALL obligatorisk litteratur, något som jag fortfarande inte alls förstår hur jag ska få till, men det är så underbart att det är bara två av de tre uppgifterna som kräver det, så jag försöker nu ta en sak i taget och har självklart börjat med den "lätta" uppgiften som det faktiskt går riktigt bra med... det går faktiskt så bra att nästan all stress har lagt sig och den där klumpen i magen är nu bara stor som ett sandkorn.
Tentan består av tre uppgifter och jag har tänkt ägna en dag åt varje uppgift så mitt mål är att hinna klart med den uppgift jag har påbörjat idag, och den tror jag att jag ska klara utan några som helst problem faktiskt.
Imorgon väntar uppgift 2 och på torsdag uppgift 3, därmed har jag en dag till godo att sitta och fila igenom tentan i sin helhet eller skriva klart någon uppgift som jag absolut inte hunnit med. Så nu känns faktiskt allt ganska så bra igen...


Eftersom det trots att jag fick tentan så sent, faktiskt har gått riktigt bra så funderar jag på att eventuellt ge mig ut på en jogginrunda lite senare nu när solen äntligen verkar titta fram. Jag tror det kan vara bra för mig att komma ut lite och bara släppa allt som har med tentan att göra även om jag inte jobbat på den länge så har jag gått och varit stressad över den i över en vecka.  Och av någon konstig anledning så verkar det totalt omöjligt att tänka på tråkiga och jobbiga saker när man joggar med lite musik i öronen :)

Men vi får se, ska ju hinna med att fixa käk också...


Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)


Update: Så där! Är man en stjärna eller vad?! Två timmar senare är den första av tre uppgifter gjord så nu hoppar jag runt till Miss Lis härliga låt Ba Ba ba som alltid får en på bra humör :))  Jag vet att jag hade med låten härom dagen men den är ju så bra och får en att bli så glad :D


Nu ska jag fixa lite middag, joggingen får vänta till imorgon.
Hej så länge, säger en happy S!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: