Hakuna Matata

2008-10-22
14:48:22

Dags för en paus! /S
Nu börjar magen kurra lite smått och koncentrationen svikta så nu är det dags för en joggingrunda som följs av middag.
Jag kan inte påstå att det går jättebra med tentan, jag skriver men är inte så nöjd med innehållet men min stora skräck är vita papper. Jag skriver hellre än att jag stirrar mig blind på en blank sida. Dessutom tycker jag att det lättare att arbeta utifrån en kass text än att inte ha något alls. Så det kan ju sluta med att det jag skrivit ändras helt och hållet eller också kan jag bara göra några små ändringar som gör texten bra!
Det jag tycker är svårt är att skriva om två saker i en och samma text som får vara max 3 sidor med 1,5 radavstånd och ändå få till en bra text....

Men nu blir det som sagt paus i cirka 2 timmar med jogging, lite styrkeövningar hemma, middag och en skön dusch samt en stund framför TV:n. Därefter blir det lite mera plugg innan jag lägger ner arbetet för dagen.

Vad har ni för er denna soliga dag då?


Update: Fy fasen vilken jobbig joggingrunda!!!!!!!!! De hade lagt på ny bark på spåret men de hade inte brytt sig om att kratta ut det så det var stora högar varannan meter som man tvingades jogga i. Nu har jag i alla fall fått anstränga mig till max, puh!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: