Hakuna Matata

2008-11-25
10:12:47

Tisdag /S
Idag är jag ofrivilligt ledig igen. M är sjuk vilket jag nästan väntade mig då hon var riktigt genomförkyld när vi träffades igår så idag får hon en vilodag så att hon förhoppningsvis orkar med morgondagen.
Igår fick vi i alla fall en del gjort då vi avslutade allt som behövde göras på L-skolan + att vi fick kontakt med en sista skola som vi kommer att besöka på torsdag. Jag som har känt mig stressad över arbetet gör det inte längre då vi igår satt och pratade och kom fram till att vi faktiskt bara ligger en dag efter vår ursprungliga planering.... eller ja... idag ligger vi två dagar efter men enligt den ursprungliga planeringen så hade vi inte tänkt skriva något innan men vi har ju faktiskt ägnat 1,5 dag åt att skriva redan.
Något annat vi kom fram till var att det är okej om jag åker hem den 18 december, vi ska verkligen försöka att bli färdiga tills dess annars så får vi helt enkelt försökt att bli färdiga på varsitt håll. Men jag tror verkligen att vi kan hinna med att bli klara då vi har 2,5 vecka på oss till att bara skriva från och med nästa vecka.

By the way... idag upptäckte jag att det snart kommer att komma en Ice Age 3!!!! Ice Age är ju så mysig och bra,inte den andra men hoppet är ju det sista som överger en så jag tror att den här tredje filmen kommer att bli lika bra som den första :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: