Hakuna Matata

2008-11-18
18:18:50

Tisdag /S
Hey there people!
Idag har vi haft ännu en dag med observationer, den här gången var det lite jobbigare då lektionerna var ganska långa så man blev rätt sömnig när man bara suttit och glott i 1,5 timma. Den andra klassen som vi observerade verkade vara klassen från himlen! Jag var verkligen chockad över hur tysta och koncentrerat de arbetade under HELA lektonen.... låter kanske konstigt då det är så det borde vara men det var verkligen första gången jag upplevde en sådan klass...Å andra sidan så såg jag ju bara en lektion med dem så det kanske var en engångs grej.

Imorgon kommer M hit och det blir mer skrivande, denna gång tänkte vi ta oss igenom metoddelen på arbetet så det går hela tiden framåt, det känns faktiskt riktigt bra hittills då vi verkligen har tagit till vara på dagarna hittills. Torsdag blir det mer observationer och fredag blir det mer skrivning :)

Min träning går så där och jag har kommit fram till att jag ska köra styrkeövningar här hemma tre dagar i veckan nu då joggingen går lite trögt, men istället för att sluta träna helt så ska jag i alla fall göra de övningarna. Det är nu man verkligen önskar att man hade en crosstrainer eller träningscykel här hemma för det som tar emot mest är just vädret nu när det börjar bli kallt och mörkt ute :/

Nu har vi precis käkat middag, T bjöd på stekt makrill och mos och det var faktiskt riktigt gott. Det var faktiskt första gången jag åt stekt makrill men det var väl ingen större smakupplevelse då det var väldigt likt strömming i smaken. Nu ska vi ut i tvättstugan och starta en ny maskin och sen ska jag ta tag i mina foton igen då jag köpte det jag behöver för att göra färdigt det lilla projektet.
Så ha en trevlig kväll hörrni!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: