Hakuna Matata

2008-11-09
19:09:17

Skön helg /S

Fy vad irriterande! Hade skrivit massor men så försvann allt bara...så nu får ni nöja er med en snabb resumé av min helg :)

Anledningen till att det inte kommit några inlägg från min sida denna helg är att vi faktiskt har haft besök under helgen av mina föräldrar som kom igår förmiddag och åkte hem under eftermiddagen idag.
Fredagen hade jag och T en riktig slappisdag och det var riktigt underbart skönt... Det blev lite brödbakning men bullarna fick vänta till lördagmorgon då jag hoppade upp lite tidigare ur sängen för att mina kära föräldrar skulle få något gott att fika med till kaffet. I stort sett i samma stund som mamma och pappa klev innanför dörren så var mina bullar klara, tyvärr lyckades jag bränna några av dem då jag glömde bort dem lite men de blev ok åtminstone.

Dagen spenderade vi på olika håll, pappa och T åkte och kollade in Linköpings flygvapensmuseum, medan jag och mamma åkte till ett ställe som intresserade oss mer.... Tornby köpcenter :D
det blev inte så mycket shoppat för vår del men jag hittade i alla fall en skjorttunika på Vero Moda som fick följa med hem. Nästan precis när vi hade gått över alla affärer så kom T och pappa och jag och T storhandlade innan vi åkte hem igen. Väl hemma blev det en TV-kväll med massor av gott; vi började med pizza till middag som följdes av kex och brieost, chilinötter, vindruvor och mörk choklad :)
Idag hann vi med en promenad till Gamla Linköping, middag och fika innan det var dags för dem att resa hem till Karlstad igen :/

I och med deras besök så fick jag årets första julklapp! Att jag fick en julklapp så tidigt berodde främst på paketets storlek (lite jobbigt att släpa på tåget) och på att jag var med och köpte det :)
Julklappen innehöll ett stort, härligt och fluffigt termotäcke - det känns precis som ett duntäcke men tack vare att det är just ett termotäcke så kan jag tvätta det själv! Jag kan meddela att det var underbart härligt - kändes verkligen som en prinsessäng gjord för lilla mig :)
Jag tyckte att täcket var jätteskönt men T märkte ingen större skillnad, jag vet dock inte om jag hade förväntat mig att han skulle göra det heller :op
Täcket finns på Hemtex och heter Perfection (medelvarmt) för den som är nyfiken, tror dessutom att de fortfarande säljer ut det för halva priset.

Sedan mor och far åkte har jag tagit det väldigt lugnt, min onda hals verkar vara mer än bara lite halsont då jag nu är seg i skallen, och lite smått snuvig så kanske kommer jag åka på en rejäl förkylning?!
Jag hoppas jag slipper det då Ts föräldrar kanske kommer om 2-3 veckor, och sen vill jag ju inte bli sjuk nu när vi är mitt i examens arbetet!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, hej så länge!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: