Hakuna Matata

2008-11-16
19:35:52

No more candy... /S
Det blev ingen jogging idag då det var svinkallt ute och regnade lite smått, så istället körde jag lite styrkeövningar här hemma. I övrigt så har jag inte gjort något idag av värde.
Även om jag inte gjort något så har jag gett mig själv ett godisförbud från och med imorgon och fram till jullovet, det handlar för visso "bara" om en månad men det räcker som utmaning för min del med tanke på vilken godisråtta jag är.

Imorgon ska jag och M ut och observera en klass, det känns riktigt kul och framför allt skönt att komma vidare i processen, vi ska göra samma sak på tisdag i två olika klasser. Sen får vi se om vi kan få komma till någon mer klass denna veckan eller om vi ska fortsätta med skrivandet.

Idag pratade T med sina föräldrar och nu har vi bestämt att hans familj ska komma och hälsa på oss nästa helg. Hans mamma har fyllt 50 och hans syster 18 så vi ska väl fira det på något sätt, kanske genom att gå ut och äta eller något på lördagkväll. Hur som helst så måste jag se till att hinna med att städa någon dag innan helgen.
Så utöver plugg så är det städning, godisförbud och träning som står på mitt schema för denna veckan :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: