Hakuna Matata

2008-11-23
17:29:28

Min helg /S

Hej på er!
Nu har familjen K lämnat oss och jag och T är ensamma igen. De kom igår förmiddag då vi bjöd dem på våfflor till lunch. Vi spenderade några timar på stan där vi strosade runt lite i affärerna innan vi åkte hem igen helt stelfrusna. Vi blev inte jättevarma när vi kom hem heller då vi har en kall lägenhet. Vi fick låna ut sockar och filtar till hela familjen. När inte ens det fick mig och Ts mamma att bli varma så korkade vi upp en flaska vin som T och hans föräldrar drack medan jag och L fick varsin drink. På kvällen tog vi bussen tillbaka in till stan och besökte en mongolisk restaurang där vi åt av deras goda buffé. Jag tror aldrig jag har ätit så mycket i hela mitt liv och det gällde nog oss alla, men gott var det! Vi spenderade större delen av kvällen där innan vi åkte hem med bussen kl 22.
Idag har vi varit i Gamla Linköping och en snabb vända på Biltema då Ts pappa ville prova att lufta elementen för att se om de kunde bli varmare då, men tyvärr så var det inte det som var problemet.

Det var i alla fall roligt att de kom, och det var särskilt kul att båda Ts mamma och syster båda blev jätteglada för sina födelsedagspresenter :)

Imorgon väntar en ny dag med elevintervjuer men det är skönt då jag inte kommer att bli hämtad förrän vid halv 11 så jag får en sovmorgon. Utöver det så kommer jag få en ledig fredag då M ska bort då så kommer vi inte kunna ses och jobba - tyvärr får man väl säga för jag vill verkligen utnyttja alla de dagar vi har så jag är säker på att vi är färdiga innan jul och kan få ett ordentligt jullov som jag verkligen känner att jag behöver innan det är dags att sätta sig in i en ny kurs som dessutom blir på ett nytt campus! Jag ska dock prata med M imorgon och se om vi kan komma överens om att jobba järnet så att vi är färdiga så att jag kan åka hem tillsammans med T den 18 december och då hinna hem till pappas födelsedag den 19e. Man kan ju alltid sitta och peta i texten även i Karlstad men då vill jag som sagt att den ska vara så gott som klar så att det bara är meningsbyggnad och stavfel som man behöver gå igenom.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det Tv-kväll med filmen Da Vinci-koden :)


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: