Hakuna Matata

2008-11-17
21:10:03

Min älskling är tillbaka! /S
T är just nu min stora hjälte då han gjort så att jag just nu sitter och skriver på MIN laptop som funkar precis som den ska. Jag tror dock att T är gladare än mig för att han har fått den att fungera igen, då han nu slipper låna ut sin laptop till mig. Ni förstår att min älskling är väldigt rädd om sina saker och även om han älskar mig så tycker han att det är lite jobbigt att jag har hans dator och berättar hela tiden hur jag ska ha sladden och dra ur sladden och hur jag ska göra.

Men nu slipper han det, och jag slipper hans oro. Det känns skönt att slippa förlita mig på att jag får låna hans dator nu när jag är mitt i arbetet med examensarbetet. Han måste ju trots allt ha sin dator till en hel del av hans eget plugg...

Jag har tagit det där sköna varma badet som gjorde susen så nu är jag varm igen. Som pricken över i så kokade jag faktiskt risgrynsgröt till kvällsmat idag vilket är en av mina favoriter från barndomen. T och hans kompisar var också superduktiga och blev klara mycket tidigare med sin laboration så han var hemma redan till kl 19 istället för 21.

Imorgon är det observation i ytterligare två klasser som gäller, det känns skönt men jag ska erkänna att jag känner en enorm tidspress och stress över det här examensarbetet och jag räknar i stort sett varje dag, och jag kan tala om att det nu är nästan exakt en månad kvar tills det är dags att göra anmälan till opponeringstillfället i januari.

Nu ska jag ge programmet Hundcoachen en andra chans, jag tyckte ju att det var rätt dåligt sist jag såg det men som sagt, jag ska i alla fall ge det en andra chans!  Jag försöker också överkomma mitt sug efter något att äta (jag äter när jag är uttråkad) genom att knapra på några solrosfrön. Det är nämligen inte det att jag är hungrig som gör att jag blir sugen på något utan snarare behovet av att tugga på något...

Update: Fy fasen va äcklig han är! Hundcoachen lät en rottweiler slicka i hans kaffeglas och sen fortsatte han att dricka ur det själv efter det att hunden slafsat med sin stora tunga!!! Jag älskar hundar men jag skulle aldrig dela glas med en hund som slickar sig själv i röven och på lite fler ställen!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: