Hakuna Matata

2008-05-18
16:15:38

Vår dag /S
Dagen blev precis som jag trodde med ytterst lite plugg eller snarare obefintligt pluggande och istället ofantligt mycket slappande :op

Vi har dock varit ute på en riktig långpromenad i alla fall. Det duggregnade lite men det var så lite att det inte gjorde något. Det var skönt att gå ut, var så mysigt när jag och barnen gick i Vallaskogen igår att jag drog med T dit idag, hittade dock ingen lika mysig stig som igår eller också var jag mer inne i samtalet med T än jag var med barnen att jag inte tänkte så mycket på det som fanns runt mig.
Under promenaden så såg vi två supersöta små ändungar som simmade omkring + en häger som stod på en sten :)

                         

Nu står T och fixar med maten, idag blir det lax, det var ett tag sedan så det ska bli gott. Efter maten tror jag att jag ska ta och baka lite kladdiga chokladmuffins, dels till TV-tittandet ikväll men även tills imorgon eftersom det är sista gången vi ses i arbetsgruppen och vi ska käka lite tillsammans.
Vad det blir för TV-tittande vet jag inte riktigt... ikväll visas ju filmen Bodyguard som jag gillar men då jag blir upphämtad på uni imorgon 07.55 så bör man kanske försöka att komma i säng någorlunda tidigt.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: