Hakuna Matata

2008-05-21
17:47:24

Vad händer här då? /L

Veckan lider mot sitt slut likaså gör kursen. Nu är det snart sommarlov, på fredag har vi sista lektionen och därefter börjar arbetet med examinationen. Jag har tänkt att skriva om hur man arbetar med språkmedvetenheten när gruppen av barn är i olika åldrar. Mycket intressant. Någon med tips eller idéer skriv gärna en rad.

Jag har faktiskt shoppat i tre dagar nu. Nja... mamma betalade. Hehe... jag tror inte att jag kommer bli "vuxen" någon gång. Jag känner mig fortfarande som ett litet barn i en leksaksbutik när jag är ute med moder.

I måndags besökte loppis så där blev det lite smått och gott, två böcker och en snygg svart ljuslykta formad som en ros.
I går öste det på rejält, minst sagt. Nytt koppel till Åsa (35 spänn, billigt!), det är ett så kallat utställningskoppel men det sitter så bra runt huvudet att jag kan styra henne. Hon kan inte dra lika mycket nu. Så det fjärde kopplet som är billigast och absolut tunnast är förmodligen det bästa.

Sen blev det två klänningar, fyra par strumpor, underkläder, mysbrallor, två filmer, en korg att ha brevid sängen för papper etc., en stor ljuslykta, pyjamas och en riskokare (till Mr. J).
Får se om jag får till några bilder av köpen.

Idag var vi ute igen och kollade lite, mamma ska ha en ny dator. Jag och brorsan snubblade över PC-spelshörnan och då slank det med ett tilläggsspel till underbara The Sims 2. Ja, jag är faktiskt en av de töntar som spelar det. Det börjar bli väldigt stort nu. Så förresten att The Sims 3 kommer snart. Måste kolla upp vad det innebär.

Nu ska jag fortsätta skriva på min uppgift som ska lämnas in på fredag! Ha det bra allihop så länge!

Kram Linda


Kommentar:
#1: Anonym

Du är medveten om att de flesta finns att ladda ner va...?

2008-05-21 @ 17:51:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: