Hakuna Matata

2008-05-22
12:40:02

Torsdag /S
Då var det redan torsdag... dagarna har rullat på och jag har verkligen inte fått mycket gjort på min portfolio! Jag har dock ägnat en del tid åt den och jag insåg att jag gjort en hel del redan innan även om det jag skrivit behövde kompletteras en hel del. Nu har jag dock kommit så långt att arken är helt tomma och jag får sammanfatta allt nu istället, men det är nästan lättare tycker jag än att komplettera en redan skriven text, tycker det är svårt att lägga till text och behålla flytet i texten. Men det är skönt att ungefär hälften av arbetet nu är skrivet.

Imorse ringde syster yster så vi pratade en liten stund, det var kul då vi sällan pratar med varandra via telefon. Är nog mest mitt fel då jag inte är någon direkt telefonmänniska men det är ändå kul att prata när man väl hörs vid. Jag fick veta att min kära vovve faktiskt blivit bättre i sin halta tass sedan han började äta kortisontabletter, jobbigt om han ska behöva äta det, men skönt att det ändå verkar hjälpa!
Jag fick också veta att det nintendo wii som min mamma köpt används flitigt och ofta och att pappa till och med tränat en del med balansplattan, mamma har dock inte rört vid det särskilt mycket. Det ska bli så skönt att komma hem för lovet. Det är det som jag hatar mest med att bo i en ny stad, det är de gånger man sitter själv och man vet att hela familjen är samlad... jag är verkligen en familjemänniska som trivs som bäst med hela familjen samlad runt mig. Men nu börjar man ju närma sig slutet på utbildningen så förhoppningsvis blir jag åter en Karlstadbo då :)

Nu ska jag försöka att komma igång med skrivandet, går dock inge vidare att komma igång så jag funderar på att dra med mig T ut på en promenad i det superfina vädret, skönt att komma ut en stund så man fått lite luft!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: