Hakuna Matata

2008-05-15
12:15:25

Torsdag - är det inte underbart... /S
Hemma, och en dag kvar av veckan... känns underbart!
Det var en rätt onödig dag egentligen. Först så var en av gruppmedlemmarna 50 min sen (som vanligt!) vilket gjorde att vi inte kunde börja repetera eftersom hon har en rätt stor roll. Till slut kom hon äntligen och minuten efter kom vår handledare för att titta. Hon tyckte att det såg jättebra ut och alla satte sina repliker. Sen var det fika, återsamlades och gick hem! Så det blev bara en repetition, men det var ändå skönt att köra igenom den helt felfritt så man känner sig avslappnad inför morgondagen när den ska spelas upp för klassen.

Senare i eftermiddag ska jag försöka komma igång lite med skrivandet av portfolion, men nu ska jag bara slappa, är så seg idag av någon anledning. Jag vaknade inte ens när T gick upp imorse och det gör jag alltid annars...
Idag fick jag även mail om att vi tilldelats en handledare för vårt ex-arbete som jag och M ska skriva tillsammans i vår. Så nu ska vi försöka boka in en träff innan terminens slut och diskutera vår idé, är bara att hålla tummarna för att idén är bra och att handledaren är bra!

Kommentar:
#1: Karlstad

Det måste nästan ha med det att göra. Jag har ju inte skrivit något annorlunda direkt..

Synd, hoppas det blir bättre bara :)



KRAM!

2008-05-15 @ 12:23:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: