Hakuna Matata

2008-05-13
16:02:29

Tisdag /S
Då var man hemma från ännu en dag på uni. En rätt skön dag då vi delade upp oss i två grupper under förmiddagen. Det kokar dock ordentligt i grytan om man ska jämföra gruppen med det, man kan verkligen känna av alla irritationer, folk är verkligen less på varandra efter ett halvår med tokintensivt arbete tillsammans.
Idag hade tydligt ms X kläckt någon kommentar om mig när jag inte var i rummet men just nu är jag bara så jävla less på henne att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.
i början av den här terminen sa jag att hon skulle driva mig till vansinne och jag kan säga nu med en vecka kvar att hon är grymt nära att uppfylla den profetian!

Väl hemma öppnade jag en chockräkning på 600kr angående vår beställda eftersändningstjänst. Men efter ett samtal så är saken ordnad och det kommer nu kosta enbart 125 kr efter att jag kickade Tobias namn ifrån tjänsten. Det blir billigare om vi tar en varsin än att göra en gemensam av någon underlig anledning?

Nu ska jag snart gå och ta hand om disken så det inte blir så jäkla mycket att diska sedan efter middagen. Men allra först ska jag se klart avsnittet av Gilmore Girls på TV!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: