Hakuna Matata

2008-05-22
21:10:38

Spårlöst och Eurovision /S

Nu sitter jag här och snörvlar efter att ha sett programmet Spårlöst där man letar reda på släktingar, oftast handlar det om bortadopterade barn som letar upp föräldrar eller syskon. Idag var det en tjej som skulle leta reda på sina syskon då hon visste att hennes mamma var död. Hon hittade sina syskon som visade sig vara hennes mostrar! Personen hon trodde var hennes mamma var hennes mormor då hennes riktiga mamma var minderårig när hon fick henne så kunde de inte tala om att det var hon som var mamman i adoptionspappren - så hon hittade sin mamma och upptäckte att hon hade 6 syskon. Så fint, så fint....

Nu sitter jag och tittar på semifinalen i Eurovision eller vad det är, måste ju se ifall Perelli går vidare och se Ukrainas bidrag som tydligen ska vara väldigt likt Sveriges.

På tal om visdomständer så vet jag att jag kommer få dra ut mina jag med :(
Jag hade tur att få mina visdomständer tidigt så jag fick dra ut dem gratis, men jag har fortfarande mina övre kvar som nu har växt sig längre då mina nedre är borttagna så nu skaver tänderna i tandköttet precis som tandläkaren förvarnade mig om. Usch, ska inte skrämma upp Linda om att det gör ont för det gjorde det inte för min del, MEN det var nog det mest obehagliga jag har varit med om ändå - men de säger ju att det är mycket lättare att ta bort de övre så kanske känns det inte lika att ta bort de... hur som helst så skjuter jag på det hela tills de väl kallar mig!

Jag pratade lite med pappa förut och fick veta att min älskade vovve blivit mycket bättre när han fått kortisontabletter och att han är mycket piggare så nu är jag superglad. Hoppas bara att de här tabletterna är något tillfälligt så att han kommer vara bra även utan dem i fortsättningen, men vi får väl se, pappa skulle ringa dem imorgon och höra. Det känns så konstigt att det är redan nästa helg som pappa kommer hit för att hämta oss! Konstigt.... men härligt!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: