Hakuna Matata

2008-05-25
11:07:24

Söndag /S
Då var det exakt en vecka kvar till hemresa, och det känns helt underbart!
Det känns bra då jag är ganska nöjd med min portfolio och därmed känner att jag förmodligen inte kommer att få göra några drastiska ändringar efter opponeringen. Att veta att man sedan har två veckor arbete framför sig innan det är dags för sommarjobbets fyra veckor känns rätt skönt, hoppas på att det blir två soliga och varma veckor så man kan få tillbaka lite av en solbränna man faktiskt hade under en kort period.

Igår var det mys framför TVn med älsklingen, det blev Eurovision finalen som vi tittade på och jag måste säga att jag tycker att det var ganska bra låtar med i år, visst fanns det de som inte alls var bra men det var väldigt många som faktiskt var bra så jag förstod att det skulle bli tufft för Perelli, trodde dock att hon kanske skulle hamna liiite högre upp. Eftersom det gick så uselt i poängutdelningen så zappade vi över till Saving private Ryan och såg slutet på den istället, så vi missade vinnarlåten.

Idag ska jag försöka att helt få färdigt portfolion, ska se över referenserna och så. Sen ska jag städa lite i vardagsrummet som jag ockuperat med alla mina böcker och papper under denna veckan så att jag kan koncentrera mig på läsa Ms text inför fredagens opponering. Under måndagen ska jag iväg och klippa mig och på tisdag ska jag iväg och träffa handledaren för ex-arbetet, torsda morgon ska jag tvätta, så man har ju lite annat som ska hinnas med också. Sen vill man ju städa lägenheten innan man åker hem, speciellt eftersom jag kanske ska låna ut lägenheten en natt i sommar åt en släkting.

T sover fortfarande och nu orkar jag inte vänta längre, dags för frukost!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: