Hakuna Matata

2008-05-15
08:52:06

Regn /S
Imorse var det för första gången på länge riktigt mulet ute, och det verkar som att det regnat under morgonen eller natten. Jag hoppas att det här vädret håller i sig nu så att det blir lite lättare att sätta sig vid datorn att skriva. Jag har jättesvårt för att fokusera på plugget när det är superfint väder ute - det betyder inte alltid att jag går ut och njuter av vädret, men som sagt så får jag skitsvårt att fokusera och går gärna runt i lägenheten.

Idag blir det skönt nog en riktigt kort dag då vi slutar redan till lunch idag! Morgondagen blir också en kort dag då vi slutar vid lunch då också och sen är det helg igen! Den här veckan har verkligen gått ruggigt fort, det är väl bara att hoppas på att de två kommande veckorna går í samma hastighet :)

Jag har börjat få lite funderingar inför hösten. T ska börja gymma till hösten och han frågade om jag också ska köpa ett kort... Jag är verkligen i behov av att komma i form, dels så vill jag ju bli av med några extrakilon men sen vill jag bara komma i form i allmänhet. Grejen är att jag vet att T kommer att gymma med sina polare, vilket innebär att jag skulle få gymma på egen hand vilket jag inte alls har lust med, sedan är inte Campushallen direkt det billigaste stället. Sen finns Korpengymmet men jag tror det är ganska litet och jag vet inte riktigt vad de har för maskiner... Blir det gym så kommer det i alla fall bli något av de två då det måste vara nära så att jag vet att jag kommer iväg!
Men vi får väl se... jag tänkte att jag skulle testa att träna lite med mammsens Nintendo Wii och balansplatta. Om den är bra så köper jag faktiskt  hellre det då det är något jag kan nyttja tills det brakar ihop... Men vi får väl se om jag gillar det först eller om jag tror att det kommer att bli stående...

Puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: