Hakuna Matata

2008-05-21
10:46:47

Onsdag /S
Halloj på er!
Inatt har jag sovit underbart skönt men jag tror vi hade lite för varmt i sovrummet då man är helt borta när man vaknar. Det är en rätt skön tanke att veta att man nu har sommarlovet framför sig och kan sova ordentligt varje morgon i flera veckor. Visserligen ska jag ju jobba men jag får vara ledig i 2 veckor innan det är dags och sedan är jag ju ledig några veckor efter det så jag kan sova ut :)

Just nu sitter jag och tittar runt lite på nätet. För att vara helt ärlig så tittade jag lite på TV-shop där de gjorde reklam för sådan där orbitrek eller crosstrainer som de kallas. Det finns ju sådana på gym och de tycker jag är lite roliga. Jag har dock inte lust att köpa någon från TV-shop, känns lite osäkert och jobbigt om den skulle börja strula. Jag har kollat runt lite för att se vad folk säger om den och en del är jättenöjda men samtidigt är det många som säger att den gått sönder för dem så det känns ju mindre kul. Nu såg jag dock att de har samma träningsredskap på Jula för en billigare slant!
Så nu funderar jag på att investera i en sådan i höst istället för att lägga 3000kr på ett gymkort som jag inte alls känner för att gå till helt själv. Ska jag behöva träna själv kan jag lika gärna köpa en crosstrainer för 1300kr som jag kan ha i flera år. Det verkar också som att den får plats i mitt tomma hörn i vardagsrummet :)


TräningsmaskinMed denna träningsmaskin kan du träna hela kroppen. 20-30 minuter räcker för att ge kroppen nyttig och skonsam träning. Simulerar gång eller löpning men utan belastningsskador som följd. Justerbart motstånd. Justerbar för olika kroppslängder. Svalkande fläkt. Dator som mäter kaloriförbrukning, tid, distans och hastighet. Vikt: 28 kg. L900xB550xH1510 mm.  

1295kr på JULA


Idag blir det mer portfolioskrivande, men jag har dock insett att jag är en eftermiddags/kvällspluggare. Om jag ska vara i skolan så är jag hellre där tidigt än sent, men så fort jag ska plugga hemma så kommer jag igång först vid 17-tiden. Ikväll ska T ut med grabbarna och se på fotboll så jag har ju kvällen för mig själv också att skriva på.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: