Hakuna Matata

2008-05-22
17:07:37

Mos i huvudet men det går bra! /S
Då var man klar med dagens skrivande, jag ligger faktiskt riktigt bra till i min planering - eller rättare sagt ligger jag riktigt bra till! Nu har jag det sista av 5 teman kvar att skriva och det räknar jag med att klara av under morgondagen, eftersom det är det som jag precis har avslutat så borde det vara det tema som är lättast att skriva då det är färskast i minnet, tyvärr är det också det tema som jag läst i stort sett inget på så jag får försöka få in lite referenser och så...

Då är det korrekturläsning som gäller de sista dagarna, vet att jag har en hel del som jag kommer vilja ändra men det är ändå skönt att ha grovjobbet i stort sett färdigt när det är fyra dagar kvar att skriva. Det ser också ut som att det inte blir så fasligt många sidor som jag var rädd för, det kommer nog landa på cirka 30 sidor vilket egentligen är 5 mer än vad jag vill men som sagt så finns det inget sagt om sidantalet som man egentligen behöver tänka på.

Nu är det middag som gäller och idag blir det pizza då T tänker grilla så jag får käka själv, och nu är jag mos i huvudet och har ingen som helst lust att laga mat till mig själv... så det så!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: