Hakuna Matata

2008-05-26
13:00:20

Måndag /S
Då äntligen var vi inne på sista veckan, veckan som jag äntligen ska få ta sommarlov (förhoppningsvis). Nu har jag satt ihop portfolion i sin helhet i en plastpärm tillsammans med de grupprotokoll som skrivits under terminen och det blev en ordentlig bunt med papper som jag idag ska lämna ifrån mig så att min opponent ska syna den tills på fredag då den första domen faller över hur mitt arbete är, den slutgiltliga domen kommer väl om cirka 3 veckor om mentorerna hinner läsa alla inom den tid de 10 dagar som vi har rätt till att få veta resultatet. Jag är dock tveksam till om de ska hinna med det även om de delar upp det mellan handledarna. Vår handledare kommer ändå få läsa 8 portfolios varav min är på 27 sidor + alla grupprotokoll som är fler än så till antalet. Sen vet man ju inte hur de andra har gjort, tjejen vars portfolio jag ska läsa hade ju kommit upp i 57 sidor, så jag tycker lite synd om dem men man får skylla sig själv om man väljer en sådan slutuppgift!

Under förmiddagen har jag även hunnit med ett frisörbesök som var välbehövligt, hon tog några centimeter och tunnade ur det lite. Skönt att tunna ur det nu under sommaren när man badar och så, skönt att det torkar snabbt då... Sen fick det även följa med en engångsinpackning som jag testade en annan gång och som var bra. Den är som sagt dyr, i alla fall enligt mig då den kostar 49 kr och enbart räcker 1-2 gånger men den är bra och man har lite torrt hår. Så nu innan sommaren tyckte jag att det kanske kunde vara värt det!
Väl hemma plingade det på dörren och där stod herr brevbärare med ett litet paket till mig ifrån CDON som innehöll min nya CD-samling This is soul som jag nu sitter och lyssnar på. Som jag trodde så gillar jag inte alla låtar men det hittills så har det mest varit sköna låtar så det bådar ju gott.

Nu ska jag käka lite lunch, det får bli något så lyxigt som korv med bröd. Jag köpte hem det då vi har superlite mat i frysen så det lär inte bli några lunchlådor så denna vecka är det korv med bröd som gäller till lunch hela veckan :op
Kl 15 ska jag träffa arbetsgruppen på uni för en fika och för att byta portfolios. Eftersom vi ska träffas så sent så blir det nog inget plugg därefter men imorgon och de kommande dagarna framöver ska jag som sagt läsa Ms portfolio för att förbereda opponeringen som är på fredag. Det ska bli så skönt att lämna ifrån sig portfolion och veta att man nu förbereder sig för den absolut sista uppgiften på denna kursen!!!!!!

Ha en skön dag, vi hörs ikväll!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: