Hakuna Matata

2008-05-24
11:19:57

Lördag /S
Hej på er!
Då var det helg igen, igår hade vi tänkt mysa med lite film tillsammans men det slutade med att T satt och tittade på gamla VM-krönikor för fotboll medan jag såg ett program som hette Tabu som bl.a. pratade om den sexuella frigörelsen i Sverige. Det var faktiskt riktigt intressant...
I alla fall slutade det med att det inte blev någon film.

Idag hade jag tänkt ta det lugnt men nu funderar jag på att ägna dagen åt att korrekturläsa min portfolio och istället försöka bli klar med den så man kan slappna av lite sen innan man får en text som man ska läsa inför opponeringen. Solen skiner men det blåser en jäkla massa så man är ändå inte jättesugen på att gå ut, T har huvudvärk och är inte så mycket till sällskap, det som finns att göra här hemma är att ta tag i städandet och det lockar faktiskt ännu mindre än vad korrekturläsning av portfolion gör så därmed lutar det åt en dag med plugg.

Ikväll blir det kanske Eurovisions schlagern om man orkar titta på hela, annars blir det lite film ikväll istället, imorgon blir det definitivt film då favoritfilmen Stoltet & fördom visas på 3:an.
Ha en bra dag, hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: