Hakuna Matata

2008-05-20
13:50:06

I´m so happy... /S

Jag är så jäkla glad nu - bättre dag kunde jag inte ha fått!!!
Att jag inte har börjat med portfolioskrivandet är en skitsak, inte ens det ska få dra ner mitt humör det allra minsta, för nu är allt bara bra, allt är toppen!
Idag kom posten som vanligt, denna gång med fyra brev, ett från H&M, ett från skatteverket, ett från Yves Rocher och ett från sommarjobbet. Tobias har ju sökt till samma ställe som backup ifall det skulle skita sig med hans andra jobb. Idag fick han i alla fall svar att han skulle få jobba på samma ställe som förra året under period 1.  Jag slängde mig på telefonen och ringde T för att försäkra mig om att han inte skulle jobba där utan skulle tacka nej vilket han också skulle. Så där efter slänger jag mig på telefonen igen för att ringa sommarjobbet och se om jag kan ta hans plats istället få han ändå skulle tacka nej... jag antar att jag inte behöver säga att det gick jättebra och att jag nu kommer jobba v. 26-29 och därmed sluta jobba samma vecka som T och vi får alltså vara lediga tillsammans!!!!!!!!!!!!!
Ett frågetecken finns dock i mitt huvud varför jag inte blev erbjuden jobb på samma ställe som jag brukar... var jag inte nog bra, eller har han som väljer arbetarna bytt område? No idea... men huvudsaken är ju i alla fall att jag fick byta jobbperiod. Och nu har jag om möjligt ÄNNU närmare till jobbet då jag nu ska arbeta i ditt gamla bostadsområde L.

Glad... underbart härligt glad!
Det ska firas med lite cashewnötter doppade i yoghurt som ska inhandlas sen när jag postar brevet!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: