Hakuna Matata

2008-05-15
22:08:13

Hej på er /S
Nu ska jag snart gå och nanna!
Det blev inget pluggande idag. Istället har det varit en slappisdag. Det lagades middag, en liten promenix till affären, ett skönt bad med älsklingen efter att jag fått muta honom med en 10 minuters massage medan han satt vid datorn. Därefter har vi suttít och kollat på TV tillsammans, först Sanningens ögonblick, och därefter tittade vi på Lyxfällan som vi spelat in - så jäkla skrämmande det är att se att en del är så blåögda. Kan ju hoppas att det var en hel del som fick sig en ögonöppnare idag som befinner sig i en liknande situation.

För er som inte såg avsnittet så kan jag kort sammanfatta det med att det var ett mycket ungt par med gemensam ekonomi. Killen hade massor hos kronofogden redan och tjejen var bara dagar från att hamna där. De hade varit tillsammans i 6 månader, han hade sagt upp sig från sitt jobb för att starta eget (något som inte alls funkat) medan hon hade ett vikariat. Hon hade en inkomst på 13000kr/mån  medan han då hade 0 kr. De hade utgifter på 38000kr/mån och eftersom han redan finns hos kronofogden så togs alla lån i hennes namn. Det kom fram att han spelade bort ca 10 000kr/mån, ibland spelade han med hennes kort... I alla fall så hade hon dragit på sig skulder som han tagit i hennes namn... som sagt, riktigt skrämmande att man kan vara så egoistisk och att man kan vara så blåögd!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sedan väntar sängen. Gäller ju att vara utvilad inför morgondagens teaterföreställning! Nu har jag även ringt familjen C så jag ska vara barnvakt under lördagen, känns som att det behövs då man som sagt inte får fullt bidrag denna månad. Sen fyller ju lilla Leyah 1 år + att kusinen tar studenten så det ska inhandlas presenter.

Sov gott!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: