Hakuna Matata

2008-05-13
08:26:57

Guten morgen! /S

God morgon på er!
Ännu en solig dag, men inte riktigt så varmt som det varit de andra dagarna. Men det kan man väl stå utmed så länge det i alla fall är soligt. Själv har jag faktiskt redan hunnit med att gå ut i tvättstugan och startat tre maskiner. Får dock se om jag hinner med att hänga den eller om jag överlåter det till T som fortfarande sover.
Samtidigt som jag käkar lite frukost sitter jag och kollar på Supernannyn eller vad det heter och jag får rysningar. Någon gång vill man ju ha barn, men tänkt om man skulle misslyckas med uppfostran och de blir små "monster". Jag tror inte jag skulle stå ut med sådana jäkla vredesutbrott och skrik hela dagarna.... usch. Nej, man får hoppas på att man får små änglar till barn :op

Idag blir det en dag med repetitioner och det sista pysslet som vi har att göra förutom teatern. Som jag säkert nämnt tidigare har jag tappat lusten till allt som har att göra med den här jäkla teatern, och jag vill bara slippa min jäkla arbetsgrupp, eller rättare sagt en person i gruppen. Ja sa i början på kursen att hon kommer att driva mig till vansinne och jag känner nu med bara några dagar kvar tillsammans i gruppen att jag verkligen börjar närma mig bristningsgränsen. Tålamodet när det gäller henne är i stort sett i bott vilket gör att jag kokar inombords för vad hon än kläcker ur sig . Men nu är det ganska så exakt en veckas arbete kvar i gruppen sen slipper jag henne....

Nu ska jag fundera lite på vad man ska ha på sig... svårt när det är fint väder men inte jättevarmt!
Ha en bra dag!


Kommentarer:
#1: Anonym

ÅÅÅÅhhh om jag vore du så skulle jag inte sitta inne på allt det där som bubblar inom dig utan om du inte vill säga det direkt till henne ta det med handledaren. Vill du verkligen släppa igenom henne så att hon en dag får en helt egen klass som hon kan förstöra, det vore väl inte snällt, eller? Eller så kan du leka att du är jag och förklara för kärringen om vad du tycker och tänker, gärna med de andra i närheten så att de kan hänga på. Exempelvis när ni diskuterar nåt i helgrupp....HUGG!!!!

2008-05-13 @ 13:56:33
#2: Anonym

Svar till Anonym:

Jag känner att en diskussion vid den här tidpunkten känns väldigt onödig då vi bara har en vecka kvar tillsammans, sen behöver jag aldrig träffa henne mer! Sen funkar det tyvärr inte så att jag bara kan säga till handledaren för att hindra henne att gå igenom lärarprogrammet. Klarar hon kurserna så gör hon...tyvärr!

2008-05-13 @ 15:39:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: