Hakuna Matata

2008-05-16
08:35:02

Fredag!!!! /S

Mitt humör verkar bara bli bättre och bättre för varje dag som går och ju närmare hemresan jag kommer. Framför allt så ska det bli så skönt att få lägga det här grupparbetet bakom sig och sen på måndag eftermiddag veta att det bara är den där jäkla portfolion som återstår. Det gäller ju dock att se till att skriva en bra portfolio så att jag inte får så mycket att ändra efter opponeringen då jag åker hem den helgen.

Idag blir det en rätt skön dag då det är redovisning av våra teatrar. Det känns inte så kul att spela upp då jag verkligen inte gillar att agera. Men utöver det så känns det ändå som en skön dag: se på teater som är max 30 min lång, ge feedback, rast, spela upp teater och få feedback, rast, se teater och ge feedback, slut!

I eftermiddag ska jag nog försöka att städa lite här hemma, vill inte ha det alternativet under nästa vecka när man ska skriva. Jag har nämligen rätt usel självdisciplin och brukar alltid hitta på en massa annat så det gäller att se till att det mesta är gjort innan så man inte har något annat att välja!

Dags att göra sig iordning och trampa iväg på cykeln!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: