Hakuna Matata

2008-05-22
14:27:02

Det stinker /S
Det blev ingen promenix då jag kom igång till slut ändå, och det har gått jättebra hittills. MEN helt plötsligt så börjar det lukta något skumt i lägenheten, påminner om kattpiss men då vi inte äger en katt och vi har inte haft någon dörr öppen så det lär väl inte vara det som stinker! Det som irriterar mig mest är att jag verkligen inte känner varifrån lukten kommer. Det stör mig i mitt skrivande i alla fall och är väldigt irriterande!

Det blev som sagt ingen promenix för min del, T var dock duktig och tog en långpromenad ner till stan för att dels köpa öl till ikväll när han ska iväg och fira någon kompis, och sen bläckpatroner till skrivaren så jag slipper oroa mig för att det kommer ta slut när det väl är dags för att skriva ut.
Nu har jag bestämt mig för att köpa den där skivan jag pratade om igår, som sagt 99kr för 6 skivor, då är det kanske inte så mycket att krångla med och fundera på?!

Jag längtar efter att få veta hur man lägger in videos igen... jag förstår verkligen inte! Tills dess så får ni nöja er med denna länk som leder till Bill Withers sköna låt Lean on me, och trots vad det än står i början av videon så är det INTE michael bublé som sjunger den versionen i videon!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: