Hakuna Matata

2008-05-11
16:51:11

Dagens inköp /S
Tänkte visa dagens inköp!
Här är mina nya skor som faktiskt verkar passa tack gode gud! Har inte alls lust med en tredje Tornbyresa. Som för det mesta så ser skorna faktiskt bättre ut på foten än vad de gör på bilden. De är väldigt mjuka så jag hoppas på att slippa några skavsår.
Finns på skopunkten för 249kr.





Sen köpte jag även den gröna kjolen, tyckte den var skön och bra då den passar att ha precis när som helst. Just nu har jag i stort sett inga kjolar så när jag såg färgen, den längden och framför allt prislappen så tyckte jag att den var värd att ta med hem även om den kanske kommer kräva en del tid med strykjärnet då det är linnetyg.
Sen skulle jag behöva hitta någon söt top att ha till då jag funderar på att ha den till min kusins student i juni. Men nu har jag i alla fall skor och kjol :)
Finns på H&M för 149kr.












Här är Ts nya hoodtröja som jag hittade till honom. Tyckte den var snygg, och sen passar det med lite ljusare tröja nu när det snart är sommar. Sen chockade han mig lite då han kollade på långa linnebyxor! Jag tycker det är skitsnyggt på killar men det är inte alls vad T har varit intresserad av tidigare. Tyvärr hittade vi inga idag som var rätt i modell och storlek, men bara det faktum att han tittade efter det tyckte jag var lite roligt...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: