Hakuna Matata

2008-03-09
17:57:19

.../S
Vad görs?
Själv sitter jag och gäspar i soffan, funderar på om jag ska sätta på filmen The new world, T har nämligen drabbats av Wii-feber och kände helt plötsligt inte för att se på film, så nu sitter han instängd i sovrummet och spelar Zelda.

Vovven har åkt hem sedan någon timma tillbaka, så jag är en hund fattigare men ekonomiskt rikare! Eftersom T följde med och hämtade vovven + fick stå ut med hans sällskap här hemma så delar jag dock med mig av halva förtjänsten, kände mig så snål annars. Det blir mer hund den kommande veckan då jag ska ha Candy imorgon och på onsdag, inte en jätterolig hund att passa då han kräver rätt mycket uppmärksamhet men å andra sidan är det ju rätt lättförtjänta pengar så man kan ju inte tacka nej! Mer pengar blir det även då det har hört av sig en kille som vill köpa en av mina tågbiljetter som jag inte kommer att använda, så nu går jag bara 140kr back istället för 240kr så det känns ju lite bättre... jag kanske även åker hem på fredag trots att jag sa att jag bestämt mig för att inte göra det men de där extra dagarna betyder ju så mycket!

Under vår promenad tidigare idag så tittade vi in på chokladboden innan vi hämtade hunden Pelle så nu har jag handlat 1kg romerska bågar, en förpackning till pappsen, och en till J - jag stod emot mitt eget chokladsug denna gång och köpte faktiskt inget till mig själv - riktigt strongt gjort av lilla mig! Vi f¨år ju dock se om jag orkar hålla fingrarna borta från de askar jag har köpt till pappa och J :p

Förresten såg vi massor med tussilago under promenixen idag!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: